Atelier NW - portfolio
ateliernw-header-angela-1a
ateliernw-header-tanzaniet-1a
ateliernw-header-robin-1a
ateliernw-header-c
ateliernw-header-toon-1a
ateliernw-header-b
ateliernw-header-petra-1a

Portfolio

Op onze website laten we u graag zien wat wij als atelier voor u kunnen betekenen. Natuurlijk zijn foto’s en tekstuele uitleg erg prettig.

r NW

Ringen

Een ring is misschien wel het meest gekozen sieraad. Alle ringen die u hier ziet, zijn door ons gemaakt in opdracht. Stuk voor stuk handwerk en ontworpen voor een specifieke klant. Niets bij ons is standaard. Het is onze passie om uw wensen te ontdekken en een ring te ontwerpen die volledig aansluit bij uw smaak.

armband

Armbanden

Ieder sieraad bij ons is maatwerk. De ontwerpen ontstaan door de gesprekken met de klant. Naar aanleiding van uw verhaal en wensen, maken we een passend ontwerp. U ziet de eindeloze mogelijkheden. Sommige armbanden zijn volledig nieuw, terwijl anderen gemaakt zijn van omgesmolten (familie) goud.

trouwring michael gitta

Trouwringen

Het ene bruidspaar kiest voor traditioneel, de ander voor heel modern of klassiek. Willen jullie allebei exact dezelfde ring? Natuurlijk kan dat. Maar naar ons idee zijn er zoveel meer mooie opties. Het woord zegt het al. Een bruidspaar bestaat uit twee personen. Naar ons idee moeten die alle twee een ring dragen die volledig bij ze past.

h-marieke

Hangers

Om u te inspireren laten we graag zien welke hangers wij zoal gemaakt hebben. Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Soms is het mooi om een passende hanger te maken bij bijvoorbeeld een trouwring. Of misschien wel met een mooie diamant of parel.

oorsieraden

Oorsieraden

Van erg uitbundige oorhangers tot zeer subtiele stekers. Smaken verschillen. Zoals u hier kunt zien zijn de wensen van onze klanten erg divers. En dat maakt ons werk nou zo leuk. Geen enkel sieraad dat we maken is hetzelfde. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden.

verlovingsring

Verlovingsringen

Voor wie speelt met de gedachten zijn of haar geliefde ten huwelijk te vragen breekt er een spannende tijd aan. Wat betreft de verlovingsring denken wij natuurlijk graag met u mee. Aan ideeën geen gebrek, maar u kent uw geliefde het best. Samen gaan we ervoor, om zijn of haar droomring te ontwerpen!

diversen

Diversen

Het is ons werk om telkens een uniek ontwerp te schetsen. Een ontwerp dat volledig aansluit bij iemands wensen. Naast trouwringen, hangers en oorsieraden zijn er natuurlijk tal van opties. We laten u hier graag zien welke manchetknopen, speldjes en ander moois we eerder hebben mogen maken.

Trouwring_Kelly_Eric_Resultaat

Vermaken

Veel mensen hebben sieraden welke niet meer gedragen worden. Soms omdat de smaak veranderd is, maar soms ook omdat ze uit nalatenschap komen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunnen we sieraden aanpassen, denk aan een ring op maat maken of ergens een klein steentje bijzetten. Maar ook is het mogelijk bestaande sieraden (deels) om te smelten. Zo vormen ze de basis van uw nieuwe sieraad. En een dierbare herinnering.