Vincent en Gonny
170823-ATELIERNW-2-30

Vincent en Gonny

Een mooi voorbeeld van mensen die ons telkens weer weten te vinden. Een groter compliment kun je als ‘maker’ niet krijgen. Heel fijn om te horen dat klanten zich hier thuis voelen en het volste vertrouwen hebben dat we telkens weer iets moois ontwerpen.


"Diamonds are forever! Voor ons is de weg naar Atelier NW heel makkelijk, bijna onze buur, dus heerlijk om regelmatig even langs de etalage te lopen en te kijken naar de nieuwe sieraden. Wij kennen Ruud en Mirjam al enkele jaren.

Hun motto: luisteren, meedenken en samen ontwerpen. Dat schept een vertrouwensband. Ook zijn de verhalen over de materialen leerrijk en interessant. Wat ook bij hen geldt: kwaliteit boven kwantiteit. Steeds weer verrassen ze ons met het ontwerp: mooi in de eenvoud; maar ook met de creatieve wijze waarop ze achteraf een kijkje in hun keuken geven. 

Daarnaast hebben ze soms opmerkelijke producten van andere ontwerpers zoals bv. Qlocktwo van Biegert&Funk. De verhalen achter deze producten, het tot stand komen en gebruik van materialen zijn altijd boeiend om te horen.

Straks, bij de renovatie van het pleintje, zal het heerlijk zijn om even een praatje te maken en wie weet af en toe een lekkere koffie te drinken en nieuwe ontwerpen te ontdekken."

Wilt u meer hangers zien?

hangers

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


the making of...

Het maken van deze hanger was ontzettend leuk. Het is een erg minimalistisch ontwerp maar absoluut onze smaak. Deze bijzonder mooie diamant staat centraal. Zie hier het maakproces van deze hanger voor Gonny en Vincent.

  • dscn1141a
  • dscn1958a
  • dscn1960a
  • dscn1968a