Saskia en Ramon
170823-ATELIERNW-2-30

Saskia en Ramon

Keuzes maken. Ook Saskia en Ramon ‘moesten’ een keuze maken. Uiteindelijk werd dat deze mooie ‘Emerald-cut’ diamant. Deze mooie steen staat centraal in de ring. De lijnen in de damesring komen ook weer terug in de herenring. Een hele mooi set trouwringen!


"In mei 2014 zijn wij getrouwd. Het jaar daarvoor kwamen we Ruud en Mirjam tegen op onze trouwlocatie in Baarn, Kasteel de Hooge Vuursche. Het klikte goed en we zijn daarna naar het mooie atelier gegaan om eens te kijken of we tot een idee konden komen. Dat konden we zeker!
Na wat tekenen en stenen uitzoeken zijn we naar huis gegaan en met smart hebben we afgewacht tot de ringen klaar waren. Het moment dat we ze op gingen halen was super! Ze waren precies zoals we besproken hadden. Voor ons zijn dit de mooiste ringen ooit.

Het leukste vonden we nog wel dat we een bijzondere verrassing meekregen, dat maakte het nog specialer. Een heel persoonlijk en super finishing touch."

Wilt u meer trouwringen zien?

trouwringen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


the making of...

Stap voor stap maak je een sieraad. Het werken met diamant is ontzettend fijn, het is het hardste materiaal dat er is. Maar wel uitkijken; het kan namelijk niet krassen, maar wel breken! Hier laten we zien hoe de ringen van Saskia en Ramon gemaakt zijn.

  • saskia-ramon-04
  • saskia-ramon-03
  • saskia-ramon-02
  • saskia-ramon-01