Michael en Gitta
170823-ATELIERNW-2-30

Michael en Gitta

Voor Michael en Gitta mochten wij unieke trouwringen ontwerpen en maken. Tijdens ons kennismakingsgesprek volgde al snel de eerste schetsen. Gelukkig konden we alle wensen van dit bruidspaar vatten in één ontwerp en begrepen we precies wat ze wilden.


"Tijdens de voorbereiding van ons huwelijk kregen wij de naam Atelier NW door van de Weddingplanner Astrid Blaauw. Doordat wij aangaven op zoek te zijn naar trouwringen die dicht bij ons paste, one of a kind zijn en van goede kwaliteit zouden zijn.Het telefoon gesprek voor het maken van de kennismakingsafspraak voelde al heel vertrouwd aan. De afspraak was bij Ruud en Mirjam en doordat het in de huiselijke kring was voelde dat heel ongedwongen en vertrouwd aan. Toen wij onze wensen kenbaar maakte, was Mirjam al druk bezig met een schets te maken en vulde zij beide ons idee aan met hun tips en ideetjes.

Uiteindelijk kwam daar een tekening uit met echt onze ringen! de ringen zoals wij het in ons hoofd hadden. Na 1 nachtje slapen waren wij er over uit dat ZIJ diegene waren die onze ringen moesten maken, door hun benadering, hun tips en ideetjes, de ongedwongen sfeer en de schets voelde dit zo enorm goed! Omdat wij zo vroeg waren met deze voorbereiding duurde het voor ons nog zo lang voordat het moment kwam dat de ringen daadwerkelijk klaar waren, maar toen dat doosje werd geopend, kregen wij beide kriebels, want wat zijn ze mooi! Daarbij de vele enthousiaste reacties die we nu krijgen met het dragen van onze ringen en ons enthousiasme over de besprekingen en de persoonlijkheden van Ruud en Mirjam zijn wij trots dat wij deze mooie en unieke ringen om onze vingers dragen!"


Wilt u meer trouwringen zien?

TROUWRINGEN

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


the making of...

Net als altijd begonnen we ook bij Michael en Gitta met een schets. Daarna begint pas het daadwerkelijke smeden, vijlen, polijsten en afwerken. Hier ziet u enkele stappen van het maakproces van deze set trouwringen.

  • 2a
  • 1a
  • 3a
  • 4a