Linda en Tim
header-referenties-3

Linda en Tim

Al pratend en tekenend kwamen we al vrij snel tot een mooi ontwerp. Een ontwerp dat goed aansloot bij de wensen van Linda en Tim. En gelukkig waren ze ontzettend blij met het eindresultaat; prachtige witgouden trouwringen met diamant.


"Na meerdere juweliers afgespeurd te hebben voor onze ideale trouwringen kwamen we teleurgesteld thuis. Wanneer de vrouwen ring mooi en elegant was was de mannenring niet stoer en te vrouwelijk. Wanneer de mannen ring stoer was vonden we de vrouwen ring niet elegant.
Toen herinnerde we ons het visitekaartje van Atelier NW die we hadden meegenomen op de Keukenhof trouw beurs. Een afspraak met Ruud en Mirjam was snel gemaakt. We hadden nog geen goed beeld wat we precies mooi vonden maar wisten heel goed wat we sowieso niet wilde. Op die manier werd het voor Ruud en Mirjam snel duidelijk waar wij naar op zoek waren. We vonden het wel spannend op basis van een schets je trouwringen te kiezen maar Ruud en Mirjam stelden ons gerust dat als we ze niet mooi vonden we ze niet verplicht zouden hoeven afnemen. 

Dat zij wel aan de slag gingen voor ons zonder iets van een aanbetaling is ook een stuk vertrouwen van hun naar ons toe. Fijn dat dat in deze tijd nog kan. Daarnaast vonden we het heel leuk dat we ook een kijkje in hun 'keuken' (atelier) mochten nemen! Het was een spannend moment toen we de ringen op gingen halen maar onze wensen waren helemaal tot zijn recht gekomen in een elegante vrouwen ring en een stoere mannenring die toch een setje (met dezelfde belijning) waren geworden. Een wauw moment waar we nu nog elke dag van kunnen genieten.
Wat we helemaal bijzonder vonden is dat Ruud en Mirjam een kleine verrassing hadden toegevoegd doe het nog meer bijzonder maakte. Ook maakten ze binnen een uur (toen bleek dat Tim zijn ring toch wat te groot was) Tim zijn ring na de bruiloft nog wat kleiner zodat die precies goed paste, kosteloos!

Het zijn die kleine details die van een goede service een uitstekende service maken. Nogmaals ontzettend bedankt!"

Wilt u meer trouwringen zien?

trouwringen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


the making of...

Vijlen, schuren en polijsten zijn enkele stappen die bij elk sieraad terugkomen. Uiteraard ook bij de trouwringen voor Linda en Tim. Zie hier enkele foto’s van het maakproces van hún droomringen.

  • linda-tim-01
  • linda-tim-02
  • linda-tim-03
  • linda-tim-04