Linda en Niels
header-referenties-3

Linda en Niels

Met Linda en Niels zijn we in gesprek gegaan om te kijken wat de wensen waren. Er zijn hele mooie ringen uitgekomen die we met ontzettend veel plezier hebben gemaakt. En, nog belangrijker, ze worden met liefde gedragen!


"De zoektocht naar de perfecte trouwring was een lastige voor ons: we wisten wel wat we niet wilden, maar wat we wel wilden wisten we niet. Alles wat we zagen was het net niet (of helemaal niet), totdat we Ruud en Mirjam tegenkwamen op een trouwbeurs.
In gesprek met hen klikte het meteen en al snel zaten we bij ze in Heemstede met nog steeds geen idee wat we wilden. Al pratend en commentaar leverend op hun collectie ging Mirjam meteen aan het tekenen. Als snel kwam er een vorm die ons bijzonder aansprak, waarbij we alle ruimte en tijd kregen om aan te passen waar nodig. Na ruim 1,5 uur gingen we blij en ook super benieuwd de deur uit en gingen Mirjam en Ruud voor ons aan het werk.

Een paar weken later mochten we de ringen komen bekijken; we waren er stil van, ze waren prachtig geworden en precies zoals wij wilden. Na een paar kleine aanpassingen mochten de ringen eindelijk mee naar huis.

Inmiddels zijn we getrouwd en krijgen we regelmatig complimenten over ons mooie ringen, we zijn er super blij mee en super trots op. Mirjam en Ruud, we hadden het niet beter kunnen treffen, ontzettend bedankt voor jullie vakkundigheid en creativiteit, maar ook jullie gezelligheid en geduld. We weten zeker dat we vaker bij jullie langs gaan komen (in jullie prachtige nieuw pand), want inmiddels weten we dat we ook voor overige sieraden bij jullie moeten zijn."

Wilt u meer trouwringen zien?

trouwringen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


the making of...

Een ring is niet zo snel gemaakt. Laat staan een set ringen. Zie hier een deel van het maakproces van de trouwringen van Linda en Niels. Ontzettend leuk om deze ringen te maken!

  • trouwring-linda-niels-1
  • trouwring-linda-niels-2
  • trouwring-linda-niels-3
  • trouwring-linda-niels-4