Kelly en Eric
header-referenties-3

Kelly en Eric

Wij ervaren het telkens weer als een compliment als mensen terugkomen. Zo ook Kelly en Eric. In relatief korte tijd mochten wij al enkele keren meedenken over hun sieraad wensen. En met veel plezier!


"De samenwerking met Ruud en Mirjam begon ongeveer een jaar geleden met het ontwerpen en maken van een trouwring. Binnen een jaar hebben zij ons uitstekend bijgestaan bij het ontwerpen en realiseren van nog 3 nieuwe sieraden. 

Van mijn moeder had ik redelijk wat sieraden geërfd, waar ik niets mee deed. Dit vond ik zonde en liep met de gedachten rond om de sieraden om laten smelten tot een nieuw en modern sieraad, zodat ik deze ook vaker zou gaan dragen.

Samen met Ruud en Mirjam hebben we nagedacht over een ontwerp van een nieuw sieraad, namelijk een armband. Belangrijk vond ik dat de steen, die centraal stond in een van de ringen, een prominente plek zou krijgen in de armband. Dankzij hun creativiteit, ervaring en vakinhoudelijke kennis werd het idee van de armband werkelijkheid. De armband is perfect gebalanceerd (dikte en grootte) met een leuke variatie van mat en glanzend goud. De steen is nu het middelpunt geworden waardoor de armband echt een eyecatcher is geworden. Ik heb dan ook al veel complimenten gehad van verschillende mensen!

Ruud en Mirjam hebben mij geholpen om 'oud goud' van mijn moeder nieuw leven in te blazen, waardoor als ik er naar kijk, elke keer met een lach aan mijn moeder terug kan denken. Voor al onze stukken hebben Ruud en Mirjam onze wensen en ideeën elke keer perfect kunnen vertalen naar een tijdloos en dierbaar stuk. Wat ons betreft gaat onze samenwerking nog wel even door!"


Wilt u meer armbanden zien?

ARMBANDEN

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


the making of

Het hergebruiken van goud maakt een sieraad nóg waardevoller voor de drager. Het vraagt wel speciale aandacht tijdens het maakproces. Welke kleur wordt het goud bijvoorbeeld nadat het samengesmolten is?

  • trouwring-kelly-eric-1
  • trouwring-kelly-eric-2
  • trouwring-kelly-eric-3
  • trouwring-kelly-eric-4