Geeske en Dino
header-referenties-3

Geeske en Dino

Voor ons voelde het heel bijzonder dat we voor Geeske en Dino trouwringen mochten maken. Ze wonen in Zwitserland en namen toch de moeite zich bij ons te laten inspireren voor hún droomringen! Super!


"Wij hebben onze trouwringen bij Atelier NW ontworpen waar wij tot op de dag van vandaag (nu een jaar later) nog heel tevreden mee zijn!

Ruud en Mirjam zijn professioneel, geduldig, komen met goede ideeën die pasten bij onze wensen, zijn flexibel en hielden zich aan alle afspraken. Wij wonen niet in Nederland en hadden kort voor de bruiloft een strakke planning en niet veel tijd, maar dit was voor Ruud en Mirjam geen probleem. Er werden altijd oplossingen gevonden voor last minute verzoeken en vragen.

Uiteindelijk hebben we ook nog prachtige oorstekers met parels en diamanten voor bij de trouwjurk uitgezocht, welke het totaal plaatje compleet maakten. We hebben een schitterende bruiloft gehad en onze ringen herinneren ons hier nog dagelijks aan!"


Wilt u meer trouwringen zien?

trouwringen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


the making of...

Ieder materiaal vraagt zijn eigen aandacht. Zo ook deze platina ringen. Zie hier enkele stappen van het proces dat we doorlopen hebben om ook voor Geeske en Dino topkwaliteit te leveren.

  • trouwring-geeske-dino-1
  • trouwring-geeske-dino-2
  • trouwring-geeske-dino-3
  • trouwring-geeske-dino-4