Ellen en Coert
header-referenties-3

Ellen en Coert

Zo ontzettend leuk! Na het maken van de trouwringen volgde nog vóór de trouwdag een mooie tweede opdracht. Een hanger, passend bij de trouwringen. Deze zou Coert dan tijdens de trouwdag cadeau doen. Wat een idee!


"Wij hebben Ruud en Mirjam leren kennen tijdens een trouwbeurs. Het zelf ontwerpen van onze trouwringen sprak ons direct aan. Ook het feit dat wij unieke ringen hebben! Zij legde ons duidelijk uit wat de mogelijkheden waren en wij namen de folder mee.

Ongeveer vier maanden voor onze grote dag hebben wij een afspraak gemaakt. Het ontwerp ontstond al gaande weg. Het uitgaanspunt voor ons was het oneindigheidsteken dat een belangrijke rol in ons leven speelt. Mirjam begon te teken en al snel ontstond er een ontwerp waar wij beide erg enthousiast over waren! Nu moest er nog een rijtje diamantjes in en dat maakt mijn ring helemaal af!  We maakte het nog persoonlijker door een handgeschreven tekst voor elkaar in de ringen te schrijven. Wij zijn erg blij met onze ringen en met het proces zoals het tot stand is gekomen.

Mijn partner heeft als verrassing een ketting voor mij laten ontwerpen met hetzelfde symbool, heel gedurfd maar ik vind het resultaat geweldig! Wij genieten elke dag nog van onze mooie ringen die een dierbare herinnering zijn van de mooiste dag van ons leven."


Wilt u meer hangers zien?

HANGERS

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


the making of...

Bij deze hanger stond het ontwerp van de trouwringen centraal. Daar is deze hanger voor Ellen immers op gebaseerd. Zie hier enkele stappen van het maakproces van deze oneindige, witgouden hanger met diamant.

  • ellen-coert-01
  • ellen-coert-02
  • ellen-coert-03
  • ellen-coert-04