Denny en Louisette
170823-ATELIERNW-2-30

Denny en Louisette

Ieder zijn eigen wens, dat is het mooie. Louisette wilde heel graag de mooie diamant uit de verlovingsring gebruiken in de trouwring. Terecht; dat is immers de steen die Denny heeft uitgezocht!


"In onze jacht naar trouwringen kwamen we er na het bezoeken van een aantal juweliers al snel achter dat we graag iets aparts wilden en niet de standaardringen die overal verkrijgbaar zijn. Een tip van onze weddingplanner was om eens met Ruud en Mirjam van Atelier NW in Heemstede te gaan praten.

Dus maakten wij een afspraak en op een zaterdagmorgen togen wij naar Heemstede waar wij kennis maakten met het gepassioneerde en enthousiaste stel. We hebben er een aantal uur gezeten en door het vragen van Ruud kwam al snel een idee naar boven om de ringen voor ons te ontwerpen. Toen wij huiswaarts keerden waren we enorm blij met het ontwerp dat Mirjam had uitgetekend en er waren een aantal opties meegegeven om over na te denken. In ieder geval een aantal opties waaruit een keuze gemaakt kon worden die bij ons paste. Bij het onderzoeken welk materiaal voor ons het beste zou zijn heeft Ruud meer uitgelegd over de soorten materialen, de voor- en nadelen ervan en een aantal heersende misverstanden hierover uit de weg geholpen. Het ruwe materiaal, dat is het mooiste en daar zijn wij dan ook in mee gegaan.

Nadat wij thuis kwamen hebben we een mail gestuurd dat we het fijn vonden wanneer zij de ringen voor ons gingen maken. Toen ze klaar waren (en wij enorm benieuwd) werden we uitgenodigd om ze te komen bekijken. En werkelijk; ze waren prachtig en uniek voor ons gemaakt. Ze zullen een uniek ontwerp ook niet meer bij een volgende cliënt aanbieden, wat leidt tot echt een unieke set ringen. Zelfs de diamant van de verlovingsring was er supermooi in verwerkt! Tijdens dat laatste bezoek hebben we nog gekozen voor een rijtje met kleine diamantjes, die er echt super prachtig ingezet zijn. Vakwerk! En we kregen ook nog een schitterende verrassing mee.
De service, het enthousiasme en de gedrevenheid van Mirjam en Ruud zijn ongekend, en we kunnen eenieder aanraden om voor trouwringen eens te gaan praten met hen. We kunnen niet wachten op onze grote dag en zullen daarna met trots iedere dag met een grote glimlach naar deze prachtige ringen kijken.

Bedankt voor alles!!"


Wilt u meer trouwringen zien?

trouwringen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


the making of...

Na het ontwerp proces maken wij altijd een stappenplan. Ieder sieraad is immers uniek. Zo bekijken we telkens vooraf welke stappen we gaan zetten. Zie hier een aantal foto’s die we maakten tijdens het werken aan de ringen van Denny en Louisette.

  • trouwring-denny-louisette-1
  • trouwring-denny-louisette-2
  • trouwring-denny-louisette-3
  • trouwring-denny-louisette-4