Atelier NW - historie
ateliernw-header-angela-1a
ateliernw-header-tanzaniet-1a
ateliernw-header-robin-1a
ateliernw-header-c
ateliernw-header-toon-1a
ateliernw-header-b
ateliernw-header-petra-1a

historie

We zijn beiden in een ander deel van Nederland opgegroeid. Toch vonden we elkaar. Samen kozen we voor Heemstede als woonplaats, waar we in 2007 ons atelier oprichtten. Eerst vanuit huis en later openden we een atelier aan het Wilhelminaplein. Hier kreeg onze droom al iets meer vorm, een eigen atelier met de daarbij horende uitstraling.

Onze eerste ateliers: als student en bij ons thuis.

De naamsbekendheid maakte een groeispurt en velen wisten ons te vinden. In 2014 werden we uitgeroepen tot ‘Beste trouwringenleverancier van Nederland’. Weer een bijzonder moment. Medio 2016 verhuisden we naar de huidige locatie. Eveneens aan het Wilhelminaplein, want die plek blijft toch wel uniek.

Ons huidige atelier.

Ons huidige atelier is onze grote trots. Volledig verbouwd en aangepast aan onze manier van werken. Een uitstraling die past bij onze producten en kwaliteit. Een bijzondere plek waar we onze klanten in alle rust kunnen ontvangen en de aandacht geven die ze verdienen. Uiteraard ook hier weer een mooie mix van luxe en werkplaats. Want in onze werkplaats geven we natuurlijk graag een kijkje. U ben meer dan welkom in ons atelier waar we al dat moois maken en diverse bijzondere producten aanbieden.


Bewaren

Bewaren

Bewaren