Atelier NW - Qlocktwo
ateliernw-header-angela-1a
ateliernw-header-tanzaniet-1a
ateliernw-header-robin-1a
ateliernw-header-c
ateliernw-header-toon-1a
ateliernw-header-b
ateliernw-header-petra-1a

Qlocktwo

QLOCKTWO heeft tijd tot functionele kunst verheven. De tijd in woorden. In vele kleuren en talen verkrijgbaar. U kiest kleur en materiaal dat past bij úw interieur! Wij zijn officieel dealer van deze topkwaliteit Duitse klokken en kunnen u ieder model laten zien.

 

AtelierNW-Special-Qlocktwo-01

Het 45 x 45 cm model kan gebruikt worden als wandklok of als een staande klok op bijvoorbeeld een side-table of kast. De voorplaat van de klok is bevestigd met magneten en kan daardoor verwisseld worden. Afwisseling is dus eenvoudig! Hiernaast ziet u de Qlocktwo Creator’s Edition Roest. Maar er zijn ontzettend veel verschillende kleuren en materialen mogelijk.

AtelierNW-Special-Qlocktwo-02

De Qlocktwo Touch is een tafelklok met een alarmfunctie. De afmeting is 13.5 x 13.5cm en zodoende erg fraai voor op een bureau of naast uw bed. Net als de Classic is deze Touch in te stellen in diverse talen en zijn er tal van voorplaten beschikbaar.

AtelierNW-Special-Qlocktwo-03

De Qlocktwo W. Een horloge dat je de tijd laat zien in woorden. Er zijn twee maten verkrijgbaar. Net als de Classic en Touch zijn er meerdere kleuren en talen, deze zijn bij het horloge echter niet verwisselbaar.

AtelierNW-Special-Qlocktwo-04

Voor wie echt mooi de ruimte heeft is er de Qlocktwo Large! Viermaal zo groot als de Classic, namelijk 90 x 90 cm. Erg mooi in een open ruimte of als eyecatcher in een ruim bedrijfspand.

Wilt u een brochure ontvangen, dan sturen wij u deze met plezier toe.


NW SPECIALS