Atelier NW - NW specials
ateliernw-header-angela-1a
ateliernw-header-tanzaniet-1a
ateliernw-header-robin-1a
ateliernw-header-c
ateliernw-header-toon-1a
ateliernw-header-b
ateliernw-header-petra-1a

NW Specials

Naast ‘makers van moois’ zijn wij zeker ook liefhebbers van moois.

Zo zijn wij altijd op zoek naar bijzondere producten en objecten. Naast onze handgemaakte sieraden zijn enkele andere bijzonderheden bij ons verkrijgbaar. We laten u graag zien wat we in huis hebben.

Qlocktwo-2

Qlocktwo

QLOCKTWO heeft tijd tot functionele kunst verheven. De tijd in woorden. In vele kleuren en talen verkrijgbaar. U kiest kleur en materiaal dat past bij úw interieur! Wij zijn officieel dealer van deze topkwaliteit Duitse klokken en kunnen u ieder model laten zien. Wilt u een brochure ontvangen, dan sturen wij u deze met plezier toe.

Lees verder

AtelierNW-Specials-Hourglass

HOURGLASS by Marc Newson

Wij zijn erg trots dat we officieel verkooppunt zijn van Hourglass. Wellicht is ontwerper Marc Newson bij u bekend door zijn samenwerking met merken als Louis Vuitton of Jaeger-LeCoultre. Dat hij voor de absolute top gaat is wel duidelijk met zijn Hourglass. Deze ambachtelijk geblazen zandlopers mogen in de categorie: zeer bijzondere kunst.

Lees verder

AtelierNW-Specials-JaegerLeCoultre

Jaeger-LeCoultre Reverso

Soms komen we een bijzonder horloge tegen. Deze Reverso is een gebruikt horloge, maar in 2017 volledig bij Jaeger-LeCoultre gereviseerd en in absolute nieuwstaat. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over dit horloge.

AtelierNW-Specials-Daqi-1

Daqi Concept

Door het combineren van licht en een bluetooth luidspreker is Daqi Concept de perfecte mix van oosterse esthetiek en uitstekende geluidskwaliteit. Hierdoor kunt u een aangename sfeer creëren  in elke ruimte. Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar. We vertellen u er graag alles over.


LEES VERDER

AtelierNW-Specials-NoblesMarteaux

Nobles Marteaux

André en Jorinda van Loon van Nobles Marteaux zijn, net als wij, met recht ‘makers van moois’. Zij vervaardigen hedendaagse zilverkunst van het allerhoogste niveau. Zilver is wat hen drijft, wat zij drijven is Zilver! Met regelmaat hebben wij werk van hen in huis, maar een bezoek aan hun atelier in Breedenbroek is natuurlijk ook zeer de moeite waard!

AtelierNW-Specilas-Oris-1

Oris Big Crown Chronograaf

Deze occasion Oris is in zeer goed staat. Het betreft een automatisch horloge met chronograaffunctie en datum. Informatie of het bekijken van dit mooie horloge: u bent van harte welkom.

AtelierNW-Specials-Flyte-1

Flyte

Het Zweedse Flyte heeft bijzonder fraaie lampen ontwikkeld. Deze lampen zweven boven de houten basis door magnetisme en komen op deze innovatieve manier ook aan energie. Ook de Lyfe is zeer de moeite waard om te zien!

Lees verder

AtelierNW-Specials-Seatola del tempo

Scatola del Tempo

Deze exclusieve watchwinders, opbergboxen en juwelen etuis worden met de hand vervaardigd in Italië. Voor een enkel horloge of uw hele collectie. Alles is mogelijk. Er bestaat zelfs de mogelijkheid een custommade ontwerp te laten maken.

Lees verder

AtelierNW-Specials-Junghans

Junghans Max Bill

Deze Junghans is een nieuw horloge met volledige fabrieksgarantie. Het is een stalen horloge met een automatisch uurwerk en lederen band. Vanzelfsprekend mag u altijd contact opnemen voor meer informatie of als u het horloge eens zou willen passen.

Heeft u belangstelling in een van deze producten? Ook hiervoor nemen we graag de tijd.


NW SPECIALS