Atelier NW - NW specials
ateliernw-kerstheader

Kerst bij Atelier NW!

U kent ons wellicht als een atelier waar we graag de tijd nemen om samen met u een uniek en persoonlijk sieraad te ontwerpen. U weet dan ook dat wij dit uitsluitend op afspraak doen, zodat we echt de tijd kunnen nemen die een persoonlijk sieraad verdient. Met kerst maken we echter altijd graag een uitzondering. Wij nodigen u van harte uit om met ons te komen proosten op al het positieve dat 2017 u en ons gebracht heeft, maar ook om stil te staan bij de mindere momenten. Wij zijn van 18 december tot en met 24 december iedere dag geopend zonder afspraak. We maken er graag, samen met u, een gezellige week van!
 
Speciaal voor de feestdagen hebben wij een collectie unieke sieraden gemaakt. Allen volledig in de stijl die u van ons kent. Hoogwaardige kwaliteit en in allerlei prijsklassen. Naast onze sieraden hebben wij nog genoeg ander moois voor onder de boom. Denk aan de bijzondere klokken van Qlocktwo of misschien zelfs een Hourglass van Marc Newson……?!
 
U bent van harte welkom. Wij zorgen voor een kop koffie, een glas wijn of iets anders lekkers.
 
Graag tot ziens en alvast hele fijne feestdagen gewenst!
 
Hartelijke groeten,
Mirjam en Ruud

Qlocktwo-2

Qlocktwo

QLOCKTWO heeft tijd tot functionele kunst verheven. De tijd in woorden. In vele kleuren en talen verkrijgbaar. U kiest kleur en materiaal dat past bij úw interieur! Wij zijn officieel dealer van deze topkwaliteit Duitse klokken en kunnen u ieder model laten zien. Wilt u een brochure ontvangen, dan sturen wij u deze met plezier toe.

Lees verder

AtelierNW-Specials-Hourglass

HOURGLASS by Marc Newson

Wij zijn erg trots dat we officieel verkooppunt zijn van Hourglass. Wellicht is ontwerper Marc Newson bij u bekend door zijn samenwerking met merken als Louis Vuitton of Jaeger-LeCoultre. Dat hij voor de absolute top gaat is wel duidelijk met zijn Hourglass. Deze ambachtelijk geblazen zandlopers mogen in de categorie: zeer bijzondere kunst.

Lees verder

AtelierNW-Specials-Daqi-1

Daqi Concept

Door het combineren van licht en een bluetooth luidspreker is Daqi Concept de perfecte mix van oosterse esthetiek en uitstekende geluidskwaliteit. Hierdoor kunt u een aangename sfeer creëren  in elke ruimte. Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar. We vertellen u er graag alles over.

 

LEES VERDER

AtelierNW-Specials-Flyte

Flyte

Het Zweedse Flyte heeft bijzonder fraaie lampen ontwikkeld. Deze lampen zweven boven de houten basis door magnetisme en komen op deze innovatieve manier ook aan energie. Ook de Lyfe is zeer de moeite waard om te zien!

 

LEES VERDER

AtelierNW-Kerst-Vlinderhanger

Vlinder hanger

Zoals ieder sieraad, hebben we ook deze geelgouden hanger volledig met de hand gemaakt. Hij is op de vleugels bezet met 48 diamanten en lijkt ons een wel heel bijzonder kerstcadeau!

AtelierNW-Kerst-Armband

Armband

Gevlochten geelgouden klemarmband, bezet met een mooie rij van 75 diamanten. Speciaal voor de feestdagen hebben we ook een ring gemaakt, die perfect past bij deze armband.

AtelierNW-Kerst-Oorstekers

Oorstekers

Deze witgouden oorstekers zijn niet alleen bezet met diamant, maar dragen ook nog twee zoutwater Tahiti parels. Van deze parels hebben we een uitgebreide collectie, zowel verwerkt in onze sieraden, maar ook als prachtige colliers.

 

Openingstijden december
 
Maandag 18 december 08.30 – 17.30 uur
Dinsdag 19 december 08.30 – 17.30 uur
Woensdag 20 december 08.30 – 17.30 uur
Donderdag 21 december 08.30 – 17.30 uur
Vrijdag 22 december 08.30 – 17.30 uur
Zaterdag 23 december 08.30 – 17.30 uur
Zondag 24 december 10.00 – 17.30 uur
 
Overdag geen tijd maar toch geïnteresseerd in een uniek kerstcadeau?
Neem gerust even contact op, dan bezoekt u ons gewoon op een avond!